The body shop


Blev överlycklig idag när jag såg att The body shop säljer deras pepparkaks serie i år igen! Älskar doften, känns perfekt den här årstiden.. Kanske lite tidigt än men jag kunde inte motstå frestelsen. Vanilla bliss body polish är en ny favorit, skulle beskriva doften som vanilj kola, helt underbar! 
Två favoriter i duschen just nu <3 

Sneak peak

Bjuder på en snåling till ledtråd på kommande projekt!! Någon som kan lista ut vad det skall bli av detta? Mer tänker jag inte avslöja ;)



Make-up addict

 

Helgen


Är så jävla dålig på att fota mig själv, men jag bjuder på en helkass bild ;) 

Igår var det Halloween party hos bror.. Nyktert för min del pga, op (Vet inte riktigt hur länge jag måste köra nykter men gissar på ett år efter operationen.. Sex månader kvar i så fall) Gjorde inte mig något dock. Min utklädnads ide gick ju åt skogen men det löste sig ganska bra, styrde upp med biker brud ist, haha! Så synd att jag inte tog bilder, det är något jag måste börja göra, som jag lovar mig själv hela tiden och glömmer av lika fort..

 Idag blev det lite shopping i Nacka, fyllde på med ny Brow-wiz penna från Anastasia beverlyhills och en MUFE Mascara. Suktade över Nars & MUFE ögonskuggorna ett tag men fick hålla fingrarna i styr.. Man är inte direkt rik när man är sjukskriven, men om någon känner för att skämma bort mig lite?! ;) 



Chilled on ice



Jag älskar Mac's paint pots. Absoluta favoriten att grunda/prima med eller bara använda som highlighter, finns många användningsområden! Just den här inehåller väldigt mycket glitterpartiklar men den funkar utmärkt till matta skuggor då inte glittret syns igenom! Och bäst av allt.. Den håller ögon make-upen på plats hela dagen lång! 

Porrludds Vampyren

Igång med fägringen av håret! Lite trixit var det allt då färgsmeten i burken var ganska rinnig och jag var orolig att en burk inte skulle räcka till mitt långa hår, men se på fan... Jag har halva burken kvar! Hoppas det blir bra nu.

I kväll är det lite Halloween party på G hemma hos min bror och hans tjej. Mina förberedelser har gått åt skogen och blodet jag köpte är jag inte henöjd med :( Får nog ändra min utklädnads ide en aning, snacka om STRESS!! 

Inte heller har jag lyckats få tag i porrludd till bilen... Hur svårt ska det vara att hitta det man söker i STOCKHOLM? Någon som vet vart man får tag i Långhårigt Teddy / Fuskpäls / Porrluddstyg ??

Vampire


Rött hår är nästan ett heltidsjobb!! Jag använder mig av Revlons färgbomb nr.500 varje/varannan tvätt för att fylla på med pigment eftersom det röda släpper fort och ser ganska dassigt ut, helt klart värt underhållet eftersom det är en grym färg men lite krävande. 
Nu tänkte jag testa Manic Panic toningen och hoppas att den är lite mer hållbar och ger en snygg boost. 
En fördel är ju att man kan variera nyanserna av rött när man använder färgbomber eller dessa "extrem" toningar! 

True Word's

 
 
 

RiRi hearts Mac

Inte nog för att jag längtat efter vintern ett tag men det blev just ännu bättre. Slösurfade lite och inser att jag helt missat att Rihanna släpper en julkollektion i December! Var inte alls imponerad av hennes senaste kollektion.
Jul-kollektionen är väl inte heller jätte imponerande men jag fastnade direkt för dessa godbitar:
 
Pleasure Bomb Lipstick, Matt fuschia.
Cockiness Superslick Eyeliner, Rose Gold.
Pisces Persuasion Superslick Eyeliner, Shimmery White.
 

Känns som att man får hänga på låset i December när kollektionen släpps, jag vill verkligen lägga till Cockiness & Pisces Persuasion i min samling och stiftet ser utt att bli perfekt kontrast till en vinterblek hy. Förpackningarma ser jätte lyxiga och snygga ut med Rosé guld och signerade Riri :) Nu är det bara att invänta December månad!

SPOILED RICH

 
Här är en riktig guldklimp ur min smink samling, en palett jag håller hårt i! Jag älskar lila och lila kan man kombinera i enkla, färgstarka och glamorösa make-up'er.. Möjligheterna är många och det är fantastiskt kul att hitta nya färgkombinationer som man kanske inte skulle välja i vanliga fall, man får ha lite stake och köra på! 
Det jag saknar i min lila samling är glammiga plommon lila skuggor och någon pastellig kall skugga, men inget som drar åt rosa!
 
Pin-up purple är en ljuvlig lavendel lila skugga med frost finish men blir inte riktigt sådär frostig, mer en satin kännsla. Jätte fin för sig eller för att ge effekt till en matt skugga.
Spoiled Rich är en riktigt snygg ren lila färg den är lite torrare men med primer så är det inget problem, den blir matt men beskrivs som frost finish. Skimmret i skuggan försvinner när man jobbar med den men för mig spelar det ingen roll för det blir lika snygg endå! Absoluta favoriten i denna palett.
Ron Ron Run är skuggan jag inte riktigt kommer överens med, det är en mörk blå-lila skugga och det blir lätt lite vira-blåtira effekt och jag skulle aldrig använda denna med något rosa! Men för sig eller för att fördjupa globlinjen fungerar den helt ok! Satin finnish men mer åt det matta hållet.
Gravel är en mörkgrå skugga med matt finnish, fin att använda för att fördjupa ögonmakeupen. En mörkare grå skugga helt enkelt ;)
 
Skuggorna är lätta att jobba med och krämiga, dock så är spoiled rich som sagt lite torrare än de övriga men inget som påverkar slutresultatet om man jobbar från en bra skuggbas! 

Retro look



Electric Lipsticks

 
Har fotat nästan hela dagen, bortsett från några timmars sladdande och några börnisar.. Måste ju döda min däck innan det blir dags att byta ;) Sittar 4 olika däck på bilen så det är bara att gasa tills det rasar ;)
 
Hur som så har jag fotat rätt mycket av mitt smink för att kunna göra en del roliga inlägg i bloggen. Så jag var tvungen att leka lite med den här bilden i pixl eftersom jag är sämst på bildbehandling men jag blev dock riktigt nöjd nu saknas ju bara ett par make-up'er i detta inlägg med tillhörande läppar så hade jag haft ett komplett proffsigt inlägg. Morgondagens projekt kanske? (Texten på bilden låter ju mer som en tidningsartikel, haha)
Nu blev ju bilden skitliten i inlägget, hitta en bredare bloggdesign, några tips???
Måste dock erkänna att jag är ganska feg/lat när det kommer till läpparna, kör oftast på en snygg ögonmejk sedan slänger jag bara på ett neutralt gloss eller nude stift, av ren lathet kanske? ;) Lite synd för det är ju så otroligt snyggt med färg på läpparna! Eller hur?
 

Shaun the sheep




Halv fyra på morgonen.. Kan inte sova. Värken i min höft och brist på aktivitet idag är nog orsaken, inte alls kul.. 
Skulle vilja få reda på orsaken till smärtan då det är ryggen jag opererat och inte höften.. Tyvär så är muskelkrampen tillbaka i ryggen igen :( 

Ska köra mitt träningsprogram i morgon väldigt lätt och sedan crosstrainer så länge jag orkar, och en lugn promenad senare under dagen. 

Bunkrat upp med smoothie grejjor och maat!! Imorgon blir det ngn smaskig sallad till lunch och frukost smoothie, nu blev jag hungrig.. Ska räkna några får och hoppas på lite sömn ;) 

Make up inspo

.Tumblr inspiration.

Food<3


Dagens lunch efter stenhårt gympass. Var riktigt pigg i kroppen idag och kunde lägga till lite extra övningar, är rktigt nöjd! 
Sallad, Räkor, 1/2Avocado, Tonfisk.
Dressing- kvarg, kryddor, vatten.

GODNATT

I put myself first!

Äntligen är jag tillbaka på gymmet, ytterligare ett steg i rätt riktning efter min OP. Just nu tränar jag med sjukgymnast 3ggr/vecka som succesvivt ska utökas till fler pass i veckan men då ska jag träna själv, jag vill bara skrika utav lycka! Jag är så otroligt glad, peppad, motiverad, ja hur ska jag beskriva kännslan egentligen?
Stabilitet och balans är det jag tränar mest just nu, för att stärka bålstabiliteten och muskulaturen i ryggen/bålen. 
 
Just nu vill jag att allt ska gå undan så jag kan träna "normalt" med vikter igen, men helt ärligt så är jag så svag efter op att kroppsvikten som jag endast använder nu känns som gympassen när det gick som allra bäst.. Tungt som sjutton men man känner också att det ger något tillbaka ganska fort! Min muskelkramp i ryggen har avtagit rejält vilket är otroligt skönt då jag inte måste pausa hela tiden och lägga mig ner för att vila, jag orkar betydligt mer nu!
 
Jag kör på stenhårt med allting och ger allt jag kan när jag tränar! Matfokus ligger på "Clean eating" ren och bra mat, mindre kolhydrater och fett det är vad jag mår bäst av! Inga mer "zero" drycker och inget godis bortsett från swebars någon enstaka gång då och då. Nu vill jag se mig själv utvecklas och jag vill se resultat :) !
Kvällsdopp på landet, underbara sommar!
Tema Dialog gjort av Mimmi Thorneus