Jönköping

Besökt Jönköping idag första stoppet på feltema och bättre blev det inte.. Fullt med skit på rean och inte en enda schysst butik. Tyvärr.... Ett riktigt platt köpcenter bara! Får bli Borås nästa om här ska shoppas.
Gick på skogspromenad utan fynd men blev inte attackerad av någon råbock den här gången i alla fall ;)

Jul. 16, 2013

Så otroligt skönt och vara på landet.. Att bara vara och varva ner. Mitt liv börjar bli normalt igen och jag är lite starkare i ryggen nu. Orkar mer och kan röra på mig och anstränga mig mer än tidigare.. Dock så får jag en otrolig smärta i ryggen efteråt och kan fortfarande inte bära eller lyfta tungt men det kommer igen snart.
Nu har jag ju otroliga tillgångar vad gäller lättare träning här på mitt landställe och behöver bara kliva ut på tomten! Inget åkande till gym eller tråkiga promenader i bostadsområden, övningar i vardagsrum.. Nu slipper jag det ett tag :)

Grunkor

ZEF syle

 
 
 

Avocado Bruschetta

Morgonstund har guld i mun

 
Godmorgon mina vänner! 
Uppe med tuppen, tog en lång morgondusch och har pysslat om mig själv hela morgonen. Äkta vardagslyx, nu är det bara frukostbuffén som saknas! Ser ut att bli riktigt bra väder idag, klarblå himmel utanför mitt fönster och ett gäng skrikande skatjävlar. Har inga planer idag alls kanske kan dra med någon ut i solen skulle behöva få lite färg innan det är dags att dra till västkusten, jag har ingen lust att lysa upp hela badstranden. 
NU måste jag käka frukost, magen skriker!

Max

 
 
 
 

GomoRRon

 
 
Så otroligt morgonpigg! Sovit 0h och nu Nile city! HAha jag döör det är så jävla bra!
 
Snart dax att röra sig mot postkontoret och hämta post. Så sjukt sugen på avocadomacka, guckamolle, avocadosallad m. kyckling.... åhhhh! Ska köpa med mig en fresh avocadosallad fr. salladsbaren till frukost!
 
 

Dement zombie

Jag är äntligen normal i huvudet, inte dåliga piller man får efter op! Jag har levt som en zombie i en månad... 
 
  Fick infektion i mitt sår efter op dessutom. Levt livet på smärtstillande, en del minnesluckor men jag slapp i alla fall den värsta smärtan;) !
Midjan ökade rejält i storlek pga. svullnad men nu är jag mest bara svullen över ryggen och jag lovar att jag växt några centimeter & min hållning är numera spikrak! Det är skönt att det äntligen är gjort.. Nu ska jag bara ta tag i Rehaben. 
 
Eftersom jag fick infektion i såret = antibiotika = Ingen träning (Smärtstillande pillrenas fel, jag kände mig som vanligt utan smärta i ryggen på dem så jag gjorde mitt träningsprogram x 2 plus core övningar vilket resulterade i att jag överansträngde mig och fick infektion) Nu när jag äntligen var klar med antibiotikakuren så åkte jag på feber = ingen träning... Så otroligt sämst men nu är jag nästa frisk igen. Dock är min dygnsryttm helt åt skogen och jag kan vara vaken i dagar tills jag kraschar sen börjar det om.. lyckas aldrig vända tillbaka dygnet.
 
Andra bra saker som inträffat:

- RÖKFRI! Äntligen har jag slutat och kommer aldrig mer falla tillbaka.
- Äter nyttigare, mindre godis&snacks! Har sedan operationen bara blivit äcklad av godis, chips och choklad.. 
- Motivation, Jag är så motiverad till det mesta i livet just nu och det känns som att det är nu det gäller! Nu ska jag bara GÖRA! (Jag var helt klart i en Deprission tidigare inte så konstigt då jag bara jobbade sedan var helt överkörd av smärtan i ryggen).
 
Jag är ju inte alls återställd i kroppen än och jag har ont! Babysteps helt enkelt ;)
Tema Dialog gjort av Mimmi Thorneus