Sick

Är åter igen sjuk, har aldrig haft problem med hals och halsmandlar förutom normalt halsont vid förkylning..
Men förra veckan bestämde sig minsann min vänstra halsmandel sig för att svullna upp till en mindre golfboll.. Med en helvetes värk i örat och knappt kunna prata.. Halva ansiktet var lika svullet. Hade inte heller tid att gå till läkare eftersom jag hade arslet fullt av jobb men tillslut ringde jag och blir nekad tre dagar i rad på caremas närakut. Jävla skämt!

I måndags då hade jag hopp om en ljusare framtid, svullnaden var nästan borta trodde jag ja.. Värk och det är nu i båda och feber på det. Inte så bra timing eftersom jag skulle till spine center och träffa läkare.. Besöket där gick bra tydligen galant enligt k och mamma för mig ett helvete, operation lär vara enda utvägen:'( när jag ändå hade vart på ett sjukhus kunde jag ju ta nästa direkt efter.. Gick snabbt som attan och enligt läkaren var jag frisk och kunde ta Alvedon bara.. Tack för den

Påväg hem i bilen svullnar halsen upp jag får svårt att andas och kallsvettas, nu har jag haft olidlig värk och feber i 4dagr men är 'frisk'?! Imorrn blir det återbesök innan jag skär upp halsen själv för Alvedon hjälper fan inte ens i tredubbla doser!! Mat har jag knappt fått i mig ens, idag var värst en liten potatis med vatten.. Gör så fruktansvärt ont att svälja plus att det känns som att öronen ska sprängas när jag äter och dricker, fuuuu!!!

Tyck synd om mig ^^

Tema Dialog gjort av Mimmi Thorneus