Kemmy Starfighter

Hejsan hoppsan


Iadg är det vilodag som gäller men det har jag absolut ingen lust med, skulle hellre ta mig till gymmet och slå på säcken lite med B-friend och svettas ut ordentligt! Men icket för det har inte K lust med så istället blir det en tripp till solarieöarna och lite crosstrainer eller band 30min och sedan lite matlagning.. Måste köpa biljetterna till FitnessFestivalen snart också och boka hotell.


Hittade en Adidas hemsida med kampsportsmaterial och ett par skitcoola rosa boxhandskar men färgen var typ grisrosa så sådär jätte snygga var dem inte men dessa var helt klart finare, men då ska jag köpa med hel tumme ist:

Hur coola ver dom inte?! ;O Och en vit säck till det skulle vara skitfint ju! Synd att man inte bor i villa.. Men jag ska önska mig handskarna i julklapp :)

01:00

Nu ligger jag äntligen i sängen redo för att sova! Efter gym, diskning, matlagning och försök att erövra lite skills i gimp för att kanske göra en bloggdesign så gott jag kan! Blir helt snurrig av alla funktioner, brushes och mönster man kan ladda ner installera och hur många steg det kan vara för att få en effekt... Böhöö, något säger mig att detta kommer ta ett tag! kanske ska försöka sova nu.. tidig uppgång i morgon och dubbelt så mycket att hinna med!

Game over.

Jag har raderat typ allt i bloggen, jag till och med raderade bloggen!! Men kunde tydligen återskapa den igen.. så nu blir det ett nytt koncept här och nya tag!
Tema Dialog gjort av Mimmi Thorneus