Äntligen!

02:32

Lugn dag kort jobb pass.. Har spenderat större delen av dagen med min älskling, bästa vän&andra halva:) usch vad jag älskar dig!
Mysdag i Farsta, köpte refill till min Chanel foundation, önskar att dosan var större och innehöll lite mer produkt eftersom den är riktigt odryg, men två nyanser ljusare har jag hunnit bli och det finns ingen bättre foundation! .. Fyyy jag är inget big fan av solarium tyvärr så får väl vara blekfis helt enkelt..
Så snyggt att vara brun och fräsch men jag klarar för det första inte av att bara ligga där i 20min, äckligt att sola där flera andra solar och att stänga in sig i 'tuben' gör mig galen då jag har vissa kontroll freak syndrom och tror att någon ska bryta sig in utan att jag märker det, hehe. Aja... ;)
Åker iväg imorgon eftermiddag, lååång weekend på landet och massa annat spännande skit, jag dör nästan av tanken på det som ska göras, haha fy vill bara få det gjort!

Spell right

Haha underbart att inte kunna redigera inlägg genom appen.. En väcka heter det ju inte som jag skrivit i inlägget nedan.. En vecka!! #^$|%$£~!!!!

Intresseklubben orkar inte ens anteckna

En ledig dag självklart fullpackad med saker att göra sedan tidigt tidigt i morse.. Skönt att inte sova bort dagen men liite sovmorgon hade inte skadat :) shoppat lite schmink också.. Ligger efter med lite teori och den måste jag hårdplugga i morgon för nu är slutet nära. Nervositeten är på max sedan en väcka.. FYFAN! Over and out... ;)

02:40

Oh yeaah! Min beställning kom tidigt i morse så jag hann hämta ut det innan jobbet :D

Eftersom jag sminkar mig på luncherna (för det mesta, Sveriges morgontröttaste tjej och hatar morgon stress!!!) så har jag redan testat penslarna, kan redan nu säga att jag gillar 'stippling brush' grymt! Får nog göra ett bättre inlägg om dem i veckan :). Fina är de också med sina rosa skaft, hehe!
Mjaaa nu ska jag sova lite innan det är dags för jobb. Xo

Blubb

Tung jobbvecka men det är samtidigt skönt att jobba & ha häcken full och få tankarna på annat, nerverna sitter utanpå kroppen inför kommande utmaningar.. Som jag självklart inte tänker avslöja nu!

Har äntligen tatt' tummen ut och lagt en beställning fr. Eleven, haha.. De har ju fått in Samantha chapmans makeup penslar, klickade hem stippling&blush brush plus en ascool hårspray från pusher, hur nu en spray kan vara cool? Jaja nu vill jag att paketet har eld i röven så kanske jag hinner få det på fredag, hoppas hoppas.. Godnatt!

Cash Cars & Big engines

Skulle ha somnat för flera timmar sedan men icket.. Top Gear & Blocket har hållt mig vaken!
Ett bilköp är inte långt borta nu, kan dock aldrig bestämma vilken modell jag vill ha.. En SLR McLaren hade ju suttit fint;) Tyvärr så måste man ju hålla sig till en viss mån av verklighet.

Så det får väl bli någon relativt billig rolig vinterbil så man kan lägga cash på något skoj till sommaren..,, jänkare, bmw z4/z3 skulle också va kul eller kanske en Golf gti 2.0tfsi. Har ju inget garage att stoppa undan jänkaren i än så länge men kan väl kanske få köra "farsans" om man smörar lite för den 29åriga tjurgubben, mahaha ^^! Får med andra ord börja i riktigt god tid om den planen ska gå att genomföra :)

Nu måste jag blunda, full jobbvecka! Cash is king, så jag klagar inte betyder bara att jag kan köpa ett vrålåk inom snar framtid :D! GODNATT

Onödigt

Hemma från jobb och är helt slut! Bänkat mig framför tv:n och vill helst vara ledig några dagar, lyckats dra på mig en dunderförkylning som bara blir värre :( Inte så kul att jobba med nysattacker och niagarafallet i näsan, buhu! Hoppas den går över fort som fan, cash is king och vill fan inte bli ännu sämre! Förkylningar är det värsta som finns.. Nu ska jag dricka mer te sen ska jag dö

Tema Dialog gjort av Mimmi Thorneus