Kämpar

Long time no sleep! Experternas expert på att vända dygn och hålla mig vaken timme efter timme, förtjänar en smäll på käften eller en medalj?
Kul är det inte och jag vet inte vad det är som gör mig hyperaktiv.. Kanske träningen & brist på aktivitet eftersom jag haft totalt träningsförbud i ca ett år men nu är den avblåst, för ett tag i alla fall..
12nov kommer domen, om jag ska stel-operera ryggkotan eller hur det blir.. Tills dess är det stenhård träning! Skönt att min man är där och pressar mig till max! beställt hem nya tillskott som dyker upp på tisdag hoppas jag..

Vill ha tillbaka styrkan igen & fort vill jag att det ska gå, men då riskerar jag att totalt sätta ryggen ur funktion.. Tålamod är inte min starka sida och det känns förjävligt att jag t.ex drog 60-70kg latsdrag innan händelsen och nu är jag tillbaka på nybörjarvikterna igen! Somsagt, det säkra före det osäkra :( skulle vara ett under om man kunde träna stenhårt en vecka och så helt plötsligt kommer allt upp ploppandes ur ingenstans.. Drömma kan man göra jag är ju på god väg tillbaka nu i alla fall :)

Böneutrop VIDRIGT

Jag blir så jävla förbannad över beslutet om böneutrop! Det är sjukt hur den Svenska regeringen kan stödja den sjukaste mest snevridna tron på denna jord! Det är så jävla idiotiskt att det övriga icke-muslimska samhället ens ska behöva lyssna på idiotin som brölar ut ur högtalarna, att deras profet är pedofil räcker gott och väl som argument till ett totalförbud mot allt som har med islam att göra!

I skolorna får man snart inte ens fira nationaldagen?! Bryr sig regeringen? Nej. Till och med elever med icke svenskt ursprung tycker att det är SJUKT!
Men muslimer ska få islamisera det svenska samhället hur de vill?

Jag skulle fan kunna göra en bok av detta inlägget men nu får det vara slut, kort och gott har jag förhoppningsvis uttryckt min ilska över detta och jag hoppas fler inser vad detta faktiskt innebär!! Öppna upp ögonen för i helvete och inse att du är otrogen i deras ögon, en död människa så varför ska vi acceptera dem? Alldrig!

Tema Dialog gjort av Mimmi Thorneus