Ny älskling


Nu har jag ny iphone och slipper glassplitter i fingrarna :) Vet att jag kommer älska denna lika mycket som mitt ex ;) 

Splittrad

Gjorde min andra akupunkturbehandling  idag, fyfasiken vad ont det gjorde den här gången. Överlevde som tur var men skönt var det inte plus att jag blir så rastlös av att bara ligga ner med nålarna i ryggen.. 

Fortfarande sjukt förbannad över gårdagens jävla böter och min lur, har beställt en iphone 5s och hoppas jag hinner få den i veckan, fick nämligen plocka ut glassplitter ur fingrarna idag.. Mindre trevligt.. Glaset är i en miljon delar och flisor :( 

Imorgon ska jag fixa med bilen och göra några ärenden hoppas på en bättre dag;kr

Förbannad

Den här söndagen villa jag bara skrota! Tappar min älskade iphone i trapphuset resultatet- 
Skärmen är i tusen jävla delar! Dra åt helvete vad arg jag är! Nu när jag gick ner till bilen som jag dessutom använt de senaste dagarna, sitter det en jävla pbot som dom påstår sig satt dit i torsdag på ett klockslag jag dessutom inte ens var hemma.. Alltså har dom jävlarna satt den idag! Fyfan vad detta ska överklagas jävla aaaas jag är så förbannad just nu! Känns som att jag ska explodera vilken sekund som helst.. Baaaahhhzhahshsh

Gråzon

De senaste dagarna har mest gått åt sjukgymnastik och alla vardagliga sysslor jag försöker ta mig igenom.. Ett riktigt döläge just nu! Smärtan har lagt sig på en högre nivå än normalt, det resulterar i att jag inte orkar göra speciellt mycket och summan av kardemmuman - muskelkramp och värk i höften. Riktigt tråkigt och jag känner mig inte alls på topp har varken ork eller lust till speciellt mycket, önskar att jag kunde sova dygnet runt för att slippa allt.. Men det är bara att kämpa på! 

I torsdags testade jag akupunktur för första gången för att se om värken och spänningarna kan avta en aning.. Har bara testat detta en gång och ärligt talat har jag alltid vart riktigt skeptisk till sådana "hockuspokus" grejjor, men nu är jag desperat till att hitta något som hjälper så jag håller tummarna! 

Porrludd

Japp, projekt porrludd äntligen klart! Det blev mycket snyggare och bättre än väntat, passar riktigt bra med det blåa.. Hela min bil är ju moderatblå ;) Funderar på att köpa vinylfärg och göra instrumentpanel och så i svart, skulle nog vara mycket snyggare! Här är i alla fall en halvkass mobilbild som ni får nöja er med så länge.. Tyget är kallare i färgen så bilden ljuger en hel del ;) 

 Snabb beskrivning på hur vi gjorde och allt som behövs är porrludd/teddytyg, skruvmejsel (bända isär listerna försiktigt så du kan pilla in tyget) och 1 burk locktite spraylim! 
Började med att pilla in tyget i taklisten vid bakrutan och längst vänstra listen på långsidan sedan har jag använt locktite spraylim som jag spraya både på taket och tyget sedan arbetat framåt. Lämnade några cm vid högra långsidan sen spraya med lim och pilla in i listen. Skar ut tyget vid lampan med rakblad när allt var klart, alltså inget lim på lampan el tyget vid lampan!! En burk spraylim räckte och finns lite kvar till och med, det gick skitfort tog kanske 20min totalt! Stort tack till mamma som fick göra det mesta ;) 

Vill även byta ut mot vita blinkers och röd/vita sidolampor bak så det blir mer enhetligt. Plasti dipa grillen svart eller hitta R grill el. vad det kallas (usa grill just nu). Byta vänster framskärm, enda rostiga på hela bilen.. Ventilkåpspackning, generator+remmar & vevhusvent måste bytas/fixas plus att   spolarvätska lampan lyser hela tiden, en givare antagligen eftersom det inte läcker el. Är tomt så det måste fixas.. 
Tema Dialog gjort av Mimmi Thorneus