Fancy Monday

Hade tänkt updatera med bilder och hejåhå men icket.. Har redan surfat upp mitt internet i Iphonen som enligt min operatör skall vara omöjlig att uppnå maxgränsen, HAHA! Är för lat för att rota fram kabeln till datan även om den sitter i laddaren eller ja det är ju samma kabel..
Smink smink smink, jag får aldrig nog! Mitt senaste inköp var ur MAC's kollektion Glitter&Ice, Technakohl pennan Fancy Moves. Blev direkt kär i den djupt aubergine lila färgen med silvrigt microglitter. Nu till det tråkiga, den swatchar superfint på handen men den fäster knappt på vattenlinjen i ögat, den ger en svag ton som försvinner snabbt även fast att man drar av linjen med en topps innan för att få pennan att fästa som klister på den torra ytan så får jag inte till det vilket är super tråkigt då den annars är så fin! Så för att den ska ge någon effekt alls får man toppa av den med en lila skugga.. Ska fota detta och lägga upp så fort jag kan, förhoppningsvis kan jag sno borsans digitalkamera eftersom iphonebilder inte är i det skarpaste laget...

Bjuder på tre 'Gamla godingar' så länge
Dags att sätta sig framför spegeln och skapa dagens färgklick i det dassiga gråa vädret. kan man ens beskriva med ord hur otroligt kul jag tycker det är med smink och hur man kan skapa, förändra, pigga upp med Make-up?! Men bilder säger mer än tusen ord så får väl ta mig i kragen ;)
Tema Dialog gjort av Mimmi Thorneus