Lipstick

Is the shit! Fan heller att tändare öppnar kapsyler VLDs läppstift funkar grymt mycket bättre mtf!!

Shopaholic

La nyss en ny beställning fr. Eleven. Fick hem min senaste beställning på 2 dagar så lev.tiden är ju inget att klaga över :D snart får jag mina godsaker!!!

Dock så har denna jobbhelg vart helgen från helvetet.. Utan att överdriva så har allt som kan gå fel gått fel, så missnöjd med allt :(
Imorgon är det en ny dag, får släppa allt se fram emot en ledig dag och ta nya tag helt enkelt.

Imorgon väntar ju detta MOHAHAHAH

Work

Jobbkväll men hade hellre haft en ledig party fredag.. Mojitos och jordgubbs daiqiri hade suttit fint men men.. Rasten är slut, jag vill dö... Huvudvärk och ont i hallsen:(

Zucchini bollar

Maat, så sjuukt hungrig.. Mamma får skynda sig lite i köket;)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1839535/images/2012/pic_200062089.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1839535/images/2012/pic_200062092.jpg" class="image">

Bolaget, chek

Sunshine

Russian red röda läppar insnurrad i filten myser framför tvn efter ett avklarat kvällspass.. Död åt tengil! Sparrisfrulle klockan ett efter lite skönhetsritualer var guld, att inte behöva gå upp olagligt tidigt och stressa utan ta det lugnt pilla med sminket i timmar och håret slurpa sol på balkongen mjaa det har jag gjort idag!
I<3KIM
I<3VÅREN
I<3IPHONE
HAHA.. Godnatt

Grattis kim

Min andra halva blev hela ett år äldre idag, inte illa! Annars... Jobbat och käkat fettosaker hela kvällen. Budapest, choklad, lakrits, jordgubbe fanta och pfysalis eller ja vad det heter.. Kan kalla de små bären syfilis lika gärna.. Intresant;)

Zombie

Totalt stendöd och helt jävla slut efter jobb och mera jävla jobb.. Se bildbevis;)
Har ju dock belönat mig med shopping.. Dock väldigt lite asos paketet lär dyka upp nästa vecka.
Har hunnit testa bus;en från vita liberata.. Och ja, jag blev riktigt nöjd med färgen luktfri men när den torkat in tycker jag att en doft av klassisk bus dök upp, inte najs men najs med färg. Dagen efter skulle jag lägga ytterligare ett lager för mer neger effekt tills jag upptäcker utslagen jag fått från knävecket upp på låren.. Helt knottrig :( idag kliar det som fan i kombination med torr hud. Ska se om det är pga torrishuden utslagen kommer och lägga mer färg om ngn dag.. Vill absolut inte sola solarium där folk runkar gnuggar och svettas floder, fy! Annnars får man väl vara likfitteblek tills solen bestämmer sig för att dyka upp..

Blekfis

.. Men inte länge till, får snart hem lite grejs från eleven bl.a detta.. Sommar, ja tack!

Daz glassen

Matkoma

Smörgåstårta

Äntligen en ledig dag, löning & liiite shopping:) Snaskat i mig lite chips och har smörgåstårta på ingång.. Skalat två kilo räkor så nu stinker man räka om fingrarna.. Mums!

 

Garaget

Garageröven

"axl rose är ett anagram för oralsex"

🐛

Avdankad på soffan efter tio timmars jobb! Drömmer om att ligga på en varm strand eller långweekend på spa! Det skulle vara guld. Dock tänkte jag mest på en varm svensk underbar sommardag ála POWER MEET på jobbet idag! Då snackar vi platina, fy vad jag längtar och nu när det vankas bilköp i veckan (förhoppningsvis) så sitter det fan inte helt fel..

För övrigt är det mest bara jobb och slapp just nu, väntar på undersökning av ryggen som jag mega pajjat så träningen har totaldött sen några månader och det känns INTE okej :(

Starfighter

 

Tema Dialog gjort av Mimmi Thorneus