Porrludd

Japp, projekt porrludd äntligen klart! Det blev mycket snyggare och bättre än väntat, passar riktigt bra med det blåa.. Hela min bil är ju moderatblå ;) Funderar på att köpa vinylfärg och göra instrumentpanel och så i svart, skulle nog vara mycket snyggare! Här är i alla fall en halvkass mobilbild som ni får nöja er med så länge.. Tyget är kallare i färgen så bilden ljuger en hel del ;) 

 Snabb beskrivning på hur vi gjorde och allt som behövs är porrludd/teddytyg, skruvmejsel (bända isär listerna försiktigt så du kan pilla in tyget) och 1 burk locktite spraylim! 
Började med att pilla in tyget i taklisten vid bakrutan och längst vänstra listen på långsidan sedan har jag använt locktite spraylim som jag spraya både på taket och tyget sedan arbetat framåt. Lämnade några cm vid högra långsidan sen spraya med lim och pilla in i listen. Skar ut tyget vid lampan med rakblad när allt var klart, alltså inget lim på lampan el tyget vid lampan!! En burk spraylim räckte och finns lite kvar till och med, det gick skitfort tog kanske 20min totalt! Stort tack till mamma som fick göra det mesta ;) 

Vill även byta ut mot vita blinkers och röd/vita sidolampor bak så det blir mer enhetligt. Plasti dipa grillen svart eller hitta R grill el. vad det kallas (usa grill just nu). Byta vänster framskärm, enda rostiga på hela bilen.. Ventilkåpspackning, generator+remmar & vevhusvent måste bytas/fixas plus att   spolarvätska lampan lyser hela tiden, en givare antagligen eftersom det inte läcker el. Är tomt så det måste fixas.. 

Kommentarer

Skriv en kommentar








Tema Dialog gjort av Mimmi Thorneus